Over ons

Het 50-dingenboek voor jouw streek is gebaseerd op een concept ontwikkeld en uitgewerkt door Stichting Buitenmakelaar voor de gemeente Bunnik, geïnspireerd door een lijst van het Britse Staatsbosbeheer. Lees hier meer over hoe het 50-dingenboek tot stand is gekomen.

Stichting Buitenmakelaar
(www.buitenmakelaar.nl)
Stichting Buitenmakelaar is in 2014 opgericht in Bunnik. De stichting heeft als doel kinderen in contact te brengen met de natuur en meer buiten te laten spelen. Daarnaast kinderen en volwassenen bewust te maken van het belang van op een verantwoorde wijze om te gaan met de eigen leefomgeving en laten zien dat ze zelf invloed daarop uit kunnen oefenen. De stichting draait volledig op vrijwillige inzet, heeft geen winstoogmerk en behaalde opbrengsten komen 100% ten goede van de doelstelling omschreven hierboven.
                                                            
Jessicaas Ontwerp (www.jessicaas.nl)
Jessica van der Werff is professioneel knutselaar van beroep. De 50-dingenboeken worden door haar ontworpen en getekend. Er is altijd iets te beleven in de dingen die zij maakt. De ontwerpen nodigen uit om zelf verder te fantaseren en avonturen te beleven. Ook is ze de trotse moeder van twee nieuwsgierige ontdekkingsreizigers, Sophie en Guido. Zij nemen haar regelmatig mee in hun verhalen, die zijn altijd verassend en wonderlijk. Het gaat dan niet om wat het is, maar om het spelen en ontdekken.

 

Wil jij ons meehelpen?
Vind je dit een goed initiatief en wil je ons of jouw regio helpen in de vorm van een donatie? Jij kan een bijdragen leveren zodat wij ervoor kunnen zorgen dat elk kind in Nederland een gratis 50-dingenboek kan krijgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen