Je hebt een 50-dingenboek voor jouw streek, wat nu?

De links hieronder werken op dit moment niet. Wil je materiaal ontvangen (om zelf uit te draaien of  te laten drukken) stuur dan een mailtje naar info@50-dingen.nl.

Hebben de kinderen in jouw streek al een eigen 50-dingenboek gekregen? Je kunt het boek op verschillende manieren inzetten om kinderen nog meer te stimuleren naar buiten te gaan: in de folder hieronder hebben we een aantal ideeën verzameld, ter inspiratie. Laat het ons weten als jij ook ideeën hebt, die we met anderen kunnen delen?

Folder 'Buitenspelen in de natuur met het 50-dingenboek'

Omdat wij het belangrijk vinden dat digitale applicaties het boek aanvullen en ondersteunen, en niet vervangen of herhalen, moet het digitaal verspreiden of laten verschijnen van tekst of illustraties uit het boek beperkt blijven. Neem contact op voor meer informatie voordat je iets online zet.

Plan voor het inzetten van digitale middelen

Het materiaal hieronder mag je downloaden en gebruiken om buitenspelen meer onder de aandacht te brengen in jouw streek.

Heb je andere materiaal nodig? Neem contact op met Jessica, ontwerper van het 50-dingenboek: info@jessicaas.nl. Maak je gebruik van beelden, tekst of huisstijlelementen uit het boek voor je eigen promotiemateriaal, pas de beelden dan niet aan en zorg voor naamsvermelding: "© 2014-(huidig jaartal) Stichting Buitenmakelaar | Jessicaas ontwerp".